Petra Huijbregts

Ik ben bij Legian gaan solliciteren na een gesprek met een oud-collega die bij Legian is gaan werken. Hij gaf mij de tip om eens met Legian te gaan praten toen ik een nieuwe baan zocht en zo is het balletje gaan rollen. Bij Legian heb ik de mogelijkheid om me verder te ontwikkelen op het gebied van Cyber Security. Door intern de ontwikkelingen op dit gebied te volgen, te delen en door de verschillende opdrachten die ik heb mogen uitvoeren. Maar ook door de seminars en trainingen die ik heb kunnen volgen. Wat mij ook erg aanspreekt is de diversiteit aan opdrachten die je uit mag voeren. In mijn geval zowel Cyber Security als Business en IT Alignment, zodat ik naast mijn security kennis ook mijn blackbelt ervaring en procesverbeteringsvaardigheden kan inzetten. Er wordt binnen Legian goed geluisterd naar de ontwikkeling die je wilt maken en de opdrachten waar je voorkeur naar uitgaat, wat erg fijn is. Ook of je voorkeur bij projectmatig werken of juist bij detacheren ligt. Vanaf het eerste moment heb ik Legian ervaren als een informele organisatie, waar collega’s bereid zijn om met elkaar mee te denken en te sparren. Ondanks dat je binnen verschillende organisaties aan het werk bent, ervaar ik het Legian kantoor als thuisfront, waar je collega’s ontmoet en waar het leuk is om elkaar op de informele vrijdagmiddag borrel of andere bedrijfsevenementen te treffen.

Lars Hanssen

Zo’n veertien jaar geleden ben ik van mijn toenmalige werkgever naar Legian overgestapt. De reden waren de goede arbeidsvoorwaarden, de toonaangevende opdrachtgevers en de informele/familiaire sfeer bij Legian. Legian biedt mij veel kansen in verschillende rollen bij diverse bedrijven. Aangevuld met de mogelijkheden om mijzelf verder te ontwikkelen, ben ik gegroeid naar steeds zwaardere rollen. Binnen mijn vakgebied van junior network engineer naar technisch consultant. Legian geeft mij veel vrijheid in het uitvoeren van mijn werk en er zijn veel mogelijkheden om door te groeien. Kortom een fijne werkgever waar ik mijn ambities waar kan maken. Ik werk voor Legian en daar ben ik trots op!

Maarten Kalf

Een vriend van mijn broer werkt voor Legian en op zijn aanraden heb ik gesolliciteerd bij Legian. Na een goed gesprek, kreeg ik een contract aangeboden en kon ik al direct aan de slag. Sinds ik bij Legian werk heb ik verschillende opdrachten uitgevoerd, onder meer bij een ICT service provider, een Internet service provider en een internationaal tankopslag bedrijf. Binnen deze opdrachten heb ik verschillende technische rollen vervuld, als technische teamlead voor een netwerk supportafdeling tot project engineer op het gebied van IT en OT. Zowel op het gebied van de techniek en soft skills heb ik trainingen gevolgd en certificeringen behaald. Daarnaast worden er zelfstudies georganiseerd en krijg ik ruimte om events en seminars te bezoeken. Legian is een goede werkgever met collega’s die voor elkaar klaar staan als je hulp nodig hebt. Ook kijkt Legian of een opdracht bij je past en zoniet dan wordt er gezocht naar een oplossing die voor zowel voor jou als de klant goed werkt.