Skip to content
Patrick Burger Legian Legend

Patrick Burger

Network Engineer

Sinds 2011 heb ik veel ervaring opgedaan met diverse WAN en LAN (bedraad en Wifi) oplossingen en Firewalls. Door mijn opdrachten bij verschillende opdrachtgevers van Legian, zowel telecom providers, bedrijven in de maakindustrie en de logisties, heb ik ervaring opgedaan met de verschillende apparatuurlijnen van meerdere vendoren.

Mijn eerste opdrachten waren gericht op het beheren van netwerken, maar dankzij de mogelijkheid die Legian biedt voor het volgen van opleidingen en de opgedane ervaringen in mijn opdrachten ben ik nu network engineer. Mijn ambitie voor de toekomst is om mijzelf verder te ontwikkelen tot de functie van Technisch Consultant. Hiertoe volg ik in overleg met de HR-afdeling van Legian een gericht opleidingsplan. Een opleidingsplan wat gericht is op techniek, maar ook op ‘softskills’.

Legian is een hele fijne werkgever die veel stabiliteit biedt en waar ik mij zeer gewaardeerd voel. De manier waarop we met elkaar omgaan binnen Legian geeft je een familiegevoel. Een familie die je helpt om je ambities waar te maken, maar die ook oog hebben voor je privésituatie en daar echt rekening mee houdt.

Op basis van de ingevulde wensen, nemen wij contact met je op om de aanvraag compleet te maken.