Skip to content
Jerry Hamden Legian Legend

Jerry Hamden

Technisch Consultant

Ondanks dat ik een achtergrond heb in de werktuigbouw, was ik altijd al gefascineerd door het werken met computers en netwerken. Op aanraden van een vriend van mij, die al bij Legian werkte, heb ik gesolliciteerd en ben ik aangenomen. Vanaf het begin heb ik bij Legian gewerkt aan mijn verdere opleiding op het gebied van het beheer en ontwerpen van netwerken grootschalige netwerken. De meeste opdrachten die ik vandaag de dag uitvoer zijn nog steeds op dit gebied. Veelal zijn het opdrachten voor migraties van traditionele netwerken naar Software Defined.

Naast mijn werk en gezin (mijn vrouw Karin, zoon Selwin en dochter Shannon) ben ik druk bezig met atletiek. Ik doe zelf mee aan sprintwedstrijden en geef les aan kinderen t/m 12 jaar. Daarnaast ondersteun ik zoon Selwin met zijn motorsport. Hij rijdt bij het international Dutch Championship racing “Super Sport 600cc” en is in 2022 als derde geëindigd in het klassement. Al met al een druk leven naast mijn werk, maar gelukkig kan ik in goed overleg met Legian dit prima combineren.

Legian is een zeer solide bedrijf, waar kennis en ervaring in hoge mate aanwezig is. Bovendien is het een betrouwbare werkgever, waar altijd respectvol met je wordt omgegaan.

Op basis van de ingevulde wensen, nemen wij contact met je op om de aanvraag compleet te maken.