Skip to content

Richt je aandacht op het proces
en het resultaat volgt vanzelf

Mastering ICT Complexity

Vrijwel iedere organisatie is afhankelijk van ICT. Mogelijkheden nemen toe, maar ook de complexiteit en daarmee de kwetsbaarheid. Wij ondersteunen organisaties om ICT eenvoudig en beheersbaar te maken. Zodat zij zich kunnen richten op het waarmaken van hun ambities.

Cultuur

Als kennispartner moeten wij zorgen voor een duurzame en persoonlijke relatie met zowel de klant als de medewerker. Dit betekent in de praktijk dat wij een ‘trusted advisor’ voor onze klanten willen zijn en een eerlijke werkgever voor onze medewerkers. Transparantie en luisteren naar elkaar zijn een belangrijk onderdeel van onze cultuur.

Wij werken continue aan een hoge kwaliteit en klanttevredenheid. Dit doen wij door onze medewerkers, ook wel bekend als Legends de ruimte en middelen te bieden om zich te blijven ontwikkelen. Belangrijk is dat iedereen hierbinnen kan excelleren. Daarnaast zorgen wij voor een gezonde balans tussen werk en privé. Onze Legends vormen samen de steeds groter wordende Legian familie.

Erkenning

Met meer dan 20 jaar dienstverlening zijn wij niet onopgemerkt gebleven. Zo staan wij al jaren in de top 30 van de Computable 100 meest financieel sterke ICT-bedrijven en favoriete werkgevers. Ook hebben wij een AAA financiële rating ontvangen van Graydon en zijn wij meermaals beloond met een Gazellen Award voor snelst groeiende organisatie.

Kernwaarden

Wij zijn ‘open’. We geven elkaar opbouwende feedback en complimenten, maar spreken elkaar ook aan op elkaars gedrag. Het uiteindelijke doel is om samen te groeien en te versterken. Binnen onze cultuur staan de volgende kernwaarden voorop: betrouwbaar, flexibel, pragmatisch, loyaal en deskundig.

MVO

Wij hebben een maatschappelijke verantwoordelijkheid. Deze gaat verder dan alleen onze klanten en medewerkers. Wij handelen aantoonbaar ethisch en leveren actief een bijdrage aan de maatschappij door activiteiten op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Zo zijn wij opgenomen in het MVO-Register, een online platform van de Stichting MVO-Register. Verder ondersteunen wij diverse lokale initiatieven en voldoen wij aan de informatiebeveiligingsvereisten (ISO 27001: 2017) en de ‘verplichtingen uit arbeid’ (NEN 4400-1, Stichting Normering Arbeid).

Onze partners

Voor ons is een kennisnetwerk net zo belangrijk als voor onze klanten. Door samen te werken met andere (kennis)partners groeien wij als kennisorganisatie. Door bewust te kiezen voor een selectief aantal partners. Enerzijds om elkaar in kennis en dienstverlening te versterken en anderzijds om in specialistische expertise verdieping te vinden.

De partners waar wij mee samenwerken hebben hun eigen karakter, stijl van organisatie en een complementaire dienstverlening. Er zijn geen commerciële banden, waardoor het advies naar klanten altijd onafhankelijk en ongebonden is. Partnerships berusten volledig op een kennisrelatie en een passende match om gezamenlijk onze klanten nog beter te kunnen bedienen.

Nenova IT is een nieuwe speler in de safety-, security- en controlroom sector. Een onafhankelijke consultancy specialist die zich graag onderscheidt door een vooruitstrevende en vernieuwende aanpak. Onze expertise bevindt zich in de proceskennis van hulpverlening, incidentmanagement, crisismanagement, beveiliging en functionele kennis van safety-, security- en controlroom managementplatformen. Legian heeft een partnership met Nenova IT op de domeinen ‘Safety & Security’.

NFIR is een joint-venture van de Intermax Group en Legian, welke gespecialiseerd is in forensische IT-security en incident response. Onlangs heeft NFIR branchegenoot True Access (True-xs) overgenomen.

Door de expertise van beide bedrijven te bundelen zijn de specialisten van NFIR in staat om (24×7) binnen enkele uren ter plaatse om digitale incidenten, zoals CEO-fraude of actieve hackers, onder controle te krijgen. Daarbij wordt na een security incident of datalek direct bewijs zeker gesteld en (op verzoek) aangedragen in gerechtelijke procedures.

Fortinet is een van marktleiders op het gebied van ‘netwerk security’ oplossingen in brede zin. Zij behoren tot een van de best presterende cybersecurity platformen in de industrie. 

Legian heeft een ‘consultancy partnership’ met Fortinet met de focus op een blijvende kennisontwikkeling van actuele marktstandaarden.

Arda leert medewerkers online gevaar herkennen

Arda is een meerjarig, online programma. Het is ons doel om werknemers op een leuke manier bekend te maken met dreigingen op het internet. Het
platform combineert online leren met serious gaming. Al spelend ontdekken de deelnemers uiteenlopende vormen van cybercrime, en vooral: hoe ze zich ertegen kunnen wapenen.

Arda bevat de perfecte balans tussen entertainment en opleiding. Geen droge betogen over technische details, of platte waarschuwingen waar uw medewerkers gek van worden – nee, het programma bestaat uit spannende, interactieve verhalen, glasheldere uitlegvideo’s en boeiende interviews met kenners en ervaringsdeskundigen.

VMware levert applicatieoplossingen om overal apps te ontwikkelen, uit te voeren, beheren, verbinden en beveiligen op elke digitale infrastructuur. Legian heeft een ‘consultancy partnership’ met VMware  met de focus op een blijvende kennisontwikkeling van actuele marktstandaarden

Op basis van de ingevulde wensen, nemen wij contact met je op om de aanvraag compleet te maken.