Skip to content
Emelia Inees Legian Legend

Emelia Inees

Corporate Recruiter

Tijdens mijn HBO-studie op de Haagse Hogeschool (Management, Economie & Recht) is mijn passie voor HR en processen ontstaan. Vandaar dat mijn interesse en focus altijd is uitgegaan naar functies met HR relateerde werkzaamheden. Ik heb in verschillende omgevingen voor verschillende organisaties gewerkt, maar in 2017 had ik eindelijk de functie (als Recruiter) gevonden die me uitdaagt. Ik zie in deze functie dat ik anderen (sollicitanten) kan helpen om bij een leuk bedrijf te komen werken. Het helpen doe ik niet alleen op het werk, maar ook privé. Naast het werken bij Legian heb ik ook een eigen blog waar ik mijn kennis deel over haarverzorging.

Na vier jaar bij mijn vorige werkgever te hebben gewerkt, was het tijd om uit mijn comfort zone te stappen en ben ik in 2021 in dienst getreden. Als Recruiter bij Legian ben ik een expert op het gebied van het werven en het binden van potentiële medewerkers. Ik sta andere graag bij door werk gerelateerde tips en inzicht te geven, zodat zij verder stappen kunnen maken in hun carrière. Als Recruiter vind ik het belangrijk dat een medewerker zich volledig kan focussen op zijn of haar ontwikkeling.

Tijdens mijn eerste kennismaking met Legian was ik positief verrast. De informele sfeer en de oprechte interesse in mij als persoon was verfrissend om mee te maken. Daarnaast de manier van werken, met de focus op groei sprak me persoonlijk heel erg aan. Als Recruiter wil ik daar onderdeel uitmaken; werken in een fijne omgeving waar medewerkers hun ambities kunnen waarmaken.

Legian is een omgeving waar je jezelf kan zijn en het mooiste is; dat wordt ook echt van je verwacht.  Jezelf zijn creëert verschillende mogelijkheden en dat vind ik zelf heel mooi om te zien. Daarbij sta je er niet alleen voor, er wordt goed voor je gezorgd.

Op basis van de ingevulde wensen, nemen wij contact met je op om de aanvraag compleet te maken.