Skip to content
Niek Smits Legian Legend

Niek Smits

Project-/Programmamanager binnen het Legian Cloud Team

In mijn rol als Project-/Programmamanager help ik onze klanten om hun functionele wensen om te vormen tot mogelijke oplosrichtingen die gekozen kunnen worden. Hierbij speelt Cloud een grote rol. Vervolgens werk ik met hen aan een IT-strategie. Deze strategievorming kan betrekking hebben op hulp bij het opstellen van het pakket van eisen bij een aanbesteding, of gericht zijn op een specifiek onderwerp zoals bijvoorbeeld verbetering van de huidige IT-middelen ter bevordering van het samenwerken met interne- en externe medewerkers binnen een organisatie.

Door mijn jarenlange ervaring met projecten voor veel verschillende organisaties, heb ik een brede kennis ontwikkeld. Kennis op het gebied van IT-infrastructuur migraties en implementaties (Cloud en on-premise). Deze kennis en ervaring breng ik in het Legian Cloud team waarin we kennis delen en samenwerken aan de dienstverlening van Legian.

Voor mij is Legian een werkgever waar je jezelf mag zijn, waar we op elkaar kunnen bouwen en waar een goede en gezonde werksfeer heerst. Legian is een hele toegankelijke organisatie met een platte managementstructuur en een open deuren cultuur. Gemaakte afspraken over mijn doorontwikkeling en ambities worden nagekomen. Bij Legian is het spreekwoord “Een man, een man – Een woord, een woord” écht van toepassing.

Op basis van de ingevulde wensen, nemen wij contact met je op om de aanvraag compleet te maken.