Skip to content

Mastering Cybersecurity Complexity

Met onze kennisdiensten vergroten we de cyberweerbaarheid van jouw organisatie.

Kennispartner in cybersecurity

De ICT-afhankelijkheid door digitalisering vergroot de kwetsbaarheid. Denk aan verstoring van bedrijfsprocessen en de gevolgen zoals imago- en financiële schade. Passende beveiligingsmaatregelen zijn essentieel. Maar welke? Cybersecurity vraagstukken zijn immers vaak complex van aard.

Met meer dan 25 jaar ervaring hebben we een bewezen track record bij meer dan400 (groot)zakelijke klanten met complexe omgevingen. Dat is niet wat ons onderscheidt. Dat zijn onze mensen, elk met hun eigen specialisme, kennis en ervaring, en merkonafhankelijkheid, waardoor we altijd een passende oplossing kunnen bieden.

Als je extra deskundigheid nodig hebt, hebben wij bekwame en gecertificeerde mensen om je security afdeling te versterken. Wij bieden ook gedegen en onafhankelijk advies, of nemen specifieke vraagstukken uit handen. Laat ons doen waar wij goed in zijn, zodat jij je ambities kunt blijven waarmaken.

Meer dan 25 jaar ervaring

Merkonafhankelijk

160 gedreven experts

Altijd een passende oplossing

Accordion Content

IT-beveiligingsprotocollen worden vanuit security-overwegingen steeds vaker geadopteerd binnen procesautomatisering. Dit brengt risico’s met zich mee, omdat OT moeilijker te beveiligen is. Onze kennisdiensten zijn gericht op het waarborgen van de betrouwbaarheid, veiligheid en continuïteit van complexe en essentiële processen binnen vitale infrastructuren.

 • OT Security Assessment
 • OT CSMS
 • OT Risk Assessment
Accordion Content

Door de toenemende afhankelijkheid van ICT-infrastructuren is informatiebeveiliging cruciaal. Het is belangrijk om beslissingen te nemen op basis van risico-inzichten en omgevingsfactoren en zo de controle te behouden. Wij bieden inzicht in de beveiligingsstatus en adviseren onafhankelijk over passende maatregelen voor het beveiligen en beschikbaar houden van gegevens en systemen.

 • IT Security Assessment
 • IT Risk Assessment
 • Cloud Security
Accordion Content

Effectief organisatiemanagement omvat risicobeheer, bestuursstructuur en wettelijke naleving. Omdat het impact heeft op vrijwel alle organisatieprocessen, is een integrale impact benodigd. In een steeds complexere digitale wereld is noodzaak voor transparantie en verantwoording. Wij adviseren en ondersteunen bij het identificeren en beheren van risico’s en het naleven van wet- en regelgeving.

 • Risk Assessment
 • ISO27001 Certificering
 • Security Awareness

NIS2: Check gratis of jouw organisatie aan de Europese richtlijn moet voldoen

Het doel van de NIS2-directive is de cyberweerbaarheid van essentiële infrastructuren vergroten om maatschappelijke ontwrichting te voorkomen en de (inter)nationale veiligheid te waarborgen. Het is daarom belangrijk om te weten of jouw organisatie aan de NIS2-compliance moet voldoen. Onze check geeft jou hier direct antwoord op.

Selecteer sector eerst
 1. Aan de uitkomsten van deze check kunnen geen rechten worden ontleend.
 2. De uitkomst is zo betrouwbaar als de juistheid van de door u ingevoerde informatie over b.v. sector of dienstverlening. Raadpleeg wetsteksten of plan een adviesgesprek met Legian voor meer specifieke antwoorden.
 3. Een uitkomst “NIS 2 niet van toepassing” betekent niet dat uw organisatie niet met de NIS 2-richtlijn te maken krijgt:`
  – Door groei of fusie van de organisaties kunnen producten en diensten of omvang zodanig veranderen dat NIS 2 verplichtingen wel gelden.
  – Indien u toeleverancier bent aan organisaties die wel onder de NIS 2-richtlijn vallen, kunnen deze (aanvullende) beveiligingseisen aan uw organisatie stellen.
 4. Of uw organisatie onder de NIS 2-richtlijn valt, is uiteindelijk aan de wetgever.

Boost cybersecurity awareness in jouw organisatie met de McGaniel Game

Legian McGaniel Security Game

Vaak wordt gedacht dat informatiebeveiliging de verantwoordelijkheid van de IT-afdeling is, terwijl de veiligheid van een organisatie sterk afhangt van de bewustwording van alle medewerkers. Wij geloven niet in saaie presentaties, maar in een interactieve ‘serious game’ die deelnemers raakt en hun gedrag daadwerkelijk beïnvloedt. In de game wordt de McGaniel familiebrouwerij gehackt. Lukt het jullie om ze van hun ondergang te redden? Ervaar het zelf met jouw organisatie, afdeling of team.

Serious game voor de hele organisatie, afdeling of team

Onder begeleiding van een cybersecurity expert

Binnen 2 uur beter op de hoogte van beveiligingsrisico’s

Te spelen op een locatie naar keuze

Al binnen 3 tot 6 weken na aanvraag te spelen

Certificeringen

5 meest gestelde vragen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Op basis van de ingevulde wensen, nemen wij contact met je op om de aanvraag compleet te maken.