Skip to content

Mastering Cybersecurity Complexity

Kennisgedreven oplossingen voor een betere cyberweerbaarheid

Kennispartner in cybersecurity complexity

De ICT-afhankelijkheid door digitalisering vergroot de kwetsbaarheid, met mogelijke verstoringen of zelfs stagnatie van bedrijfsprocessen. Dat kan weer leiden tot imago- en financiële schade. Het nemen van beveiligingsmaatregelen is daarom essentieel. Maar welke?

Het cyberlandschap is immers complex van aard, waardoor het kiezen van een passende strategie een uitdaging kan zijn. Daarom richten wij ons op het eenvoudiger en beheersbaar maken ervan. We stemmen oplossingen af op de behoeften van organisaties om een zo’n groot mogelijke impact te realiseren.

Niet alleen onze merkonafhankelijk maakt ons onderscheidend, maar ook onze focus op het inzetten van de juiste mensen voor specifieke uitdagingen. Door ons te richten op waar onze mensen goed in zijn, stellen we jou in staat om je bedrijfsdoelen ongehinderd na te streven.

Meer dan 25 jaar ervaring

Merkonafhankelijk

160 gedreven experts

Altijd een passende oplossing

Professional Services

Onze experts brengen diepgaande kennis en een schat aan ervaring op het gebied van Business & IT Alignment met zich mee. Daarnaast beschikken ze over een scala aan certificeringen.

 • Parttime
 • Fulltime
 • Functie of team ‘As a Service’
Accordion Content

Effectief organisatiemanagement omvat risicobeheer, bestuursstructuur en wettelijke naleving. Omdat het impact heeft op organisatieprocessen, is een integrale aanpak nodig. In een toenemende complexe digitale wereld is noodzaak voor transparantie en verantwoording. Wij adviseren en ondersteunen bij het identificeren en beheren van risico’s en het naleven van wet- en regelgeving.

Accordion Content

Door de toenemende afhankelijkheid van ICT-infrastructuren is informatiebeveiliging cruciaal. Het is belangrijk om beslissingen te nemen op basis van risico-inzichten en omgevingsfacturen, om de controle te behouden. Wij bieden inzicht in de beveiligingsstatus en adviseren over passende maatregelen voor het beveiligen en beschikbaar houden van gegevens en systemen.

 • IT Security Assessment
 • IT Risk Assessment
 • Cloud Security
Accordion Content

IT-beveiligingsprotocollen worden vanuit security-overwegingen steeds vaker geadopteerd binnen procesautomatisering. Dit brengt risico’s met zich mee, omdat OT moeilijker te beveiligen is. Onze kennisdiensten zijn gericht op het waarborgen van de betrouwbaarheid, veiligheid en continuïteit van complexe en essentiële processen binnen vitale infrastructuren.

 • OT Security Assessment
 • OT CSMS
 • OT Risk Assessment

NIS2-check: ontdek of jouw organisatie aan de Europese richtlijn moet voldoen

Het doel van de NIS2-directive is de cyberweerbaarheid van essentiële infrastructuren vergroten om maatschappelijke ontwrichting te voorkomen en de (inter)nationale veiligheid te waarborgen. Het is daarom belangrijk om te weten of jouw organisatie aan de NIS2-compliance moet voldoen. Onze check geeft jou hier direct antwoord op.

Selecteer sector eerst
 1. Aan de uitkomst van deze check kunnen geen rechten worden ontleend.
 2. De uitkomst is zo betrouwbaar als de juistheid van de door u ingevoerde informatie over bijvoorbeeld sector of dienstverlening. Raadpleeg wetteksten of plan een adviesgesprek met Legian voor meer specifieke antwoorden.
 3. Een uitkomst “NIS2 niet van toepassing” betekent niet dat uw organisatie niet met de NIS2-richtlijn te maken krijgt:`
  – Door groei of fusie van organisaties kunnen producten en diensten of omvang zodanig veranderen dat NIS2-verplichtingen wel gelden.
  – Indien u toeleverancier bent aan organisaties die wel onder de NIS2-richtlijn vallen, kunnen deze (aanvullende) beveiligingseisen aan uw organisatie stellen.
 4. Of uw organisatie onder de NIS2-richtlijn valt, is uiteindelijk aan de wetgever.

Boost cybersecurity awareness in jouw organisatie met de McGaniel Game

Legian McGaniel Security Awareness Game: speel je mee?

Vaak wordt gedacht dat informatiebeveiliging de verantwoordelijkheid van de ICT-afdeling is, terwijl de veiligheid van je organisatie ook sterk afhankelijk is van de bewustwording van je medewerkers.

Omdat wij niet in saaie presentatie geloven, hebben wij een ‘serious game’ ontwikkeld die de deelnemers raakt, overtuigt, hun gedrag beïnvloedt en voor samenhang zorgt.

In de game wordt de brouwerij van de familie McGaniel gehackt en krijgen hackers het eeuwenoude recept in handen. Redden jullie het bedrijf van de ondergang? Beleef het samen met je organisatie, afdeling of team.

Voor de hele organisatie

Met een cybersecurity-expert

Binnen drie uur cyber aware

Op een locatie naar keuze

Snel te spelen na aanvraag

De andere diensten van Legian

Mastering Business & IT Alignment Complexity

Doelstellingen en IT-strategieën die op elkaar afgestemd zijn

Mastering Infrastructure Complexity

ICT-infrastructuren die efficiënt en effectief functioneren

Mastering Cloud complexity

Jouw route naar een veilige, wendbare en toekomstbestendige cloud

Certificeringen

5 meest gestelde vragen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Op basis van de ingevulde wensen, nemen wij contact met je op om de aanvraag compleet te maken.