Skip to content

Mastering
betekent de juiste
strategische keuzes maken

Mastering Cloud Complexity

Innovaties en ontwikkelingen volgen elkaar steeds sneller op, technologie evalueert en functionele mogelijkheden worden steeds rijker, ICT wordt steeds belangrijker. Nieuwe concepten worden gestart maar verdwijnen soms ook weer snel. Daarmee worden ICT omgevingen complexer. Het is niet eenvoudig om al die kennis bij te houden en gedurende de digitale transformaties steeds de juiste keuzes te maken. Legian helpt bij het opstellen en implementeren van een Cloud strategie die resulteert in een veilige, schaalbare en flexibele omgeving zodat u zich kunt concentreren op waar uw organisatie het beste in is, het uitvoeren van uw kerntaken.

Legian werkt gestructureerd volgens een aantal bouwblokken. Deze blokken zijn de gekaderde domeinen voor onze diensten, voor nu en de toekomst.

Blog

Volg de ontwikkelingen op onze vakgebieden. Inzichten van experts, artikelen door specialisten en interessante onderwerpen.

Legian nieuwe partner van de Dirk Kuyt Foundation

Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat Legian zich de komende drie jaar als partner verbindt aan de Dirk Kuyt Foundation. De foundation van de ex-voetballer en huidige voetbaltrainer

World Password Day: tips voor een goede wachtwoordstrategie

Het is de eerste donderdag van mei, oftewel ‘World Password Day’. Jouw jaarlijkse reminder om je wachtwoorden te evalueren. Je wachtwoord vormt de eerste en belangrijkste verdedigingslinie tegen een cyberaanval.

ISO27001:2022, voldoen aan de nieuwe norm vóór 1 november 2025

De ISO27001 is een wereldwijd erkende standaard op het gebied van informatiebeveiliging. Veel organisaties zijn gecertificeerd om aan te tonen dat zij de bescherming van gegevens serieus nemen. Dit kan
Op basis van de ingevulde wensen, nemen wij contact met je op om de aanvraag compleet te maken.