Skip to content

Mastering Business & IT Alignment Complexity

Met onze kennisdiensten stemmen we je doelstellingen en IT-strategie op elkaar af

Kennispartner in Business & IT Alignment Complexity

De afstemming tussen bedrijfsdoelen, bedrijfsvoering en IT-strategiën is cruciaal voor succes. Business & IT Alignment richt zich op vraagstukken die zich voordoen op het snijvlak van deze domeinen. Dit resulteert in een betere samenwerking tussen afdelingen, een wendbare organisatie, een hoger rendement op investeringen en tevreden medewerkers en stakeholders.

Wij slaan een brug tussen het resultaat, de mens en het proces. Met de klant altijd centraal. De basis hiervoor is een cultuur van continue verbeteren, waarbij we organisaties helpen zich te ontwikkelen en aan te passen aan veranderende behoeften en kwaliteitseisen.

Onze mensen ondersteunen je om de complexiteit van moderne bedrijfsvoering te doorgronden, zodat je optimaal profiteert van de mogelijkheden die de digitale wereld biedt. Door het afstemmen van je bedrijfsvoering op je IT-strategie, stellen we je in staat om je doelstellingen zonder belemmeringen te behalen.

Meer dan 25 jaar ervaring

Merkonafhankelijk

160 gedreven experts

Altijd een passende oplossing

Professional Services

Onze experts brengen diepgaande kennis en een schat aan ervaring op het gebied van Business & IT Alignment met zich mee. Daarnaast beschikken ze over een scala aan certificeringen, waaronder Lean Six Sigma, Agile/Scrum, Kepner-Tregoe, ISO27001, PRINCE2 en Cultuur Change Management.
 • Parttime
 • Fulltime
 • Functie of team ‘As a Service’
Accordion Content

Naast technologie is IT ook een samenspel van samenwerking, communicatie, prioriteiten stellen en resultaatgericht handelen. In Performance en Governance richten we ons op vraagstukken met betrekking tot besturing, processen, samenwerking en kwaliteit. Via doelgericht onderzoek identificeren we oorzaken en bieden we advies aan.

 • Lean6Sigmat-traject
 • IT Proces Audit
 • IT Governance Assessment
 • IT Performance Assessment
Accordion Content

Het investeren in IT is complex en de kosten zijn vaak hoog. Het vereist een specialistische kennis van technologie, de markt en de beschikbare mogelijkheden. Bovendien is het belangrijk dat belangrijk dat de oplossing door de business wordt gedragen en voorzien is van het juiste niveau van ondersteunende dienstverlening.

 • ICT Benchmark
 • ICT Kostenbeheersing
 • Business case out-/insourcing n
 • Tender Support
Accordion Content

Service management vormt een integraal onderdeel van elke (IT)-organisatie. Het streven is om een hoog niveau van klanttevredenheid te bereiken door een effectief en efficiënt functioneren van de IT-organisatie. Goed ingericht service management zorgt voor een nauwe afstemming met de bedrijfsvoering, wat resulteert in een vlotte implementatie van digitalisering.

 • ITIL-implementatie
 • (Her)inrichting Servicemanagement
 • Contract-/leveranciersmanagement
 • Inrichten van IT beheer

Regie-check: ontdek of jouw organisatie klaar is voor outsourcing

Veel organisaties ondergaan digitale transformaties en gebruiken outsourcing om hun focus te verleggen naar regievoering in plaats van traditioneel IT-beheer. Coördinatie van meerdere providers vereist een hoog volwassenheidsniveau in IT-beleid. Met onze check krijg je direct inzicht of jouw organisatie klaar is voor deze verandering.

De andere diensten van Legian

Mastering Cybersecurity complexity

Met onze kennisdiensten vergroten we de cyberweerbaarheid van je organisatie.

Mastering Infrastructure Complexity

Met onze kennisdiensten zorgen wij er voor dat ICT-infrastructuren effectief en efficiënt functioneren.

Mastering Cloud complexity

Met onze kennisdiensten bieden we de bouwstenen voor een toekomstbestendige, veilige en wendbare cloudomgeving

Certificeringen

5 meest gestelde vragen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Op basis van de ingevulde wensen, nemen wij contact met je op om de aanvraag compleet te maken.