Skip to content
Eric Snijders Legian Legend

Eric Snijders

Network Engineer

Voordat ik bij Legian kwam ben ik zoekende geweest naar een opleiding die bij mij paste. Dat is toen een opleiding netwerkbeheer geworden. Nadat ik bij Legian in dienst kwam ben ik mij verder gaan verdiepen in het vak en heb ik verschillende certifceringen mogen behalen (Cisco, Fortinet, Microsoft en Linux). Mijn expertise ligt vooral op het gebied van Network en Security engineering. Oftewel: routers, switches en firewalls. Daarnaast ben ik mij op dit moment aan het ontwikkelen op het gebied van SD-WAN.

Belangrijke reden voor mij om bij Legian te gaan werken was vooral om mij verder te kunnen (blijven) ontwikkelen op het gebied van Networking. Al bij het kennismakingsgesprek was van beiden kanten heel erg duidelijk wat de mogelijkheden waren. Met name op het gebied van ontwikkeling kan er onwijs veel gefaciliteerd worden. Dankzij mijn opgebouwde kennis en opgedane ervaring heb ik nu een opdracht als Senior Network Design Engineer. In deze rol ik de ontwerpen (High Level en Low Level Designs) voor allerlei projecten over de hele wereld.

Legian is voor mij mijn 2e familie. Over alles kan gepraat worden en hulp (op vrijwel elk gebied) ligt binnen handbereik (zowel zakelijk als persoonlijk). Als ik het in 1 woord zou moeten zeggen is dat Legian ‘zorgzaam’ is. Buiten dat zie ik ook dat iedereen plezier heeft in zijn werk en het leuk vindt om bij Legian te werken. Er is ook altijd plek om te lachen!

Op basis van de ingevulde wensen, nemen wij contact met je op om de aanvraag compleet te maken.