Skip to content

Legian Legends aan het woord

Wie beter dan onze eigen Legends kunnen vertellen wat werken bij Legian kan betekenen? Lees de verhalen van onze Legends.

Martin van Dommelen Legian Legend

Martin van Dommelen

Security Consultant

Legian is voor mij een werkgever waar ik een thuisbasis aan heb, maar die ook mij ondersteunt in mijn ontwikkeling en waarmaken van mijn ambities. Belangrijk voor mij is dat Legian er voor zorgt dat, naast werken aan kennis, er ook veel aandacht is voor de ontwikkeling van ‘softskills’. Niet alleen kennis is belangrijk maar ook de persoon die de kennis komt brengen bij een opdrachtgever. Naast deze serieuze zaken zijn er bij Legian zeker ook momenten waar eenvoudig weg plezier gemaakt kan worden met elkaar.
Irene Berendse Legian Legend

Irene Berendse

Business Consultant met een focus op Cyber Security

Legian geeft mij de ruimte om te leren en te groeien. Het vertrouwen wat gegeven wordt geeft mij de vrijheid om mijn eigen pad te bepalen en fouten te maken waardoor ik mijzelf kan blijven ontwikkelen. Opdrachten worden gekozen op basis van mijn interesses en ambities, hierdoor geeft het mij de uitdaging die ik nodig heb in een baan. Daarnaast is er genoeg tijd voor leuke dingen. ‘Work hard, play hard’ is iets wat ik persoonlijk belangrijk vind en ook terugvind bij Legian. Zo worden genoeg activiteiten en borrels georganiseerd om naast het werk ook te kunnen ontspannen en met elkaar te kunnen lachen.
Emelia Inees Legian Legend

Emelia Inees

Corporate Recruiter

Legian is een omgeving waar je jezelf kan zijn en het mooiste is; dat wordt ook echt van je verwacht. Jezelf zijn creëert verschillende mogelijkheden en dat vind ik zelf heel mooi om te zien. Daarbij sta je er niet alleen voor, er wordt goed voor je gezorgd.

Lars Hanssen

Technical consultant networking

Zo’n veertien jaar geleden ben ik van mijn toenmalige werkgever naar Legian overgestapt. De reden waren de goede arbeidsvoorwaarden, de toonaangevende opdrachtgevers en de informele/familiaire sfeer bij Legian.
Eric Snijders Legian Legend

Eric Snijders

Network Engineer

Legian is voor mij mijn 2e familie. Over alles kan gepraat worden en hulp (op vrijwel elk gebied) ligt binnen handbereik (zowel zakelijk als persoonlijk). Als ik het in 1 woord zou moeten zeggen is dat Legian ‘zorgzaam’ is. Buiten dat zie ik ook dat iedereen plezier heeft in zijn werk en het leuk vindt om bij Legian te werken. Er is ook altijd plek om te lachen!
Jasper Rappard Legian Legend

Jasper Rappard

Senior Consultant Cyber Security & Application Performance

Legian is voor mij het bedrijf waar ik met collega’s verschil kan maken. Niet alleen bij onze klanten, ook bij Legian zelf. Het mooie is dat Legian insteekt op samen werken, ieder vanuit zijn/haar eigen kracht. Als ik Legian in 1 woord omschrijf, denk ik aan ‘vooruitgang’. We zijn hier met zijn allen hard bezig om verbeteringen aan te brengen in de toestand van de alsmaar complexer wordende ICT-omgevingen bij organisaties.
Jerry Hamden Legian Legend

Jerry Hamden

Technisch Consultant

Legian is een zeer solide bedrijf, waar kennis en ervaring in hoge mate aanwezig is. Bovendien is het een betrouwbare werkgever, waar altijd respectvol met je wordt omgegaan.

Petra Huijbregts

Business Consultant

Ik ben bij Legian gaan solliciteren na een gesprek met een oud-collega die bij Legian is gaan werken. Hij gaf mij de tip om eens met Legian te gaan praten toen ik een nieuwe baan zocht en zo is het balletje gaan rollen.
Patrick Burger Legian Legend

Patrick Burger

Network Engineer

Legian is een hele fijne werkgever die veel stabiliteit biedt en waar ik mij zeer gewaardeerd voel. De manier waarop we met elkaar omgaan binnen Legian geeft je een familiegevoel. Een familie die je helpt om je ambities waar te maken, maar die ook oog hebben voor je privésituatie en daar echt rekening mee houdt.
Verhalen laden
Op basis van de ingevulde wensen, nemen wij contact met je op om de aanvraag compleet te maken.