Skip to content

Legian Legends aan het woord

Wie beter dan onze eigen Legends kunnen vertellen wat werken bij Legian kan betekenen? Lees de verhalen van onze Legends.

Lars Hanssen

Technical consultant networking

De reden van mijn overstap naar Legian waren de arbeidsvoorwaarden, toonaangevende opdrachtgevers en familiaire sfeer. Legian geeft mij veel vrijheid en kansen om mijzelf te ontwikkelen. Een fijne werkgever waar ik mijn ambities kan waarmaken. Ik ben er trots op om voor Legian te werken!

Petra Huijbregts

Business Consultant

Binnen Legian heb ik de mogelijkheid om me verder te ontwikkelen, mede door de diversiteit aan opdrachten die je mag uitvoeren. Er wordt goed geluisterd naar de ontwikkeling die je wilt maken en de opdrachten waar je voorkeur naar uitgaat. Vanaf het eerste moment heb ik Legian ervaren als informele organisatie, waar collega’s bereid zijn met elkaar mee te denken.
Irene Berendse Legian Legend

Irene Berendse

Business Consultant met een focus op Cyber Security

Legian biedt mij de ruimte om te leren en te groeien. Het vertrouwen geeft mij de vrijheid om mijn eigen pad te bepalen en fouten te maken, waardoor ik mijzelf kan blijven ontwikkelen. Opdrachten worden gekozen op basis van mijn interesses en ambities, wat mij de uitdaging geeft die ik nodig heb. Daarnaast is er genoeg ruimte voor leuke dingen, oftewel ‘work hard, play hard’.
Patrick Burger Legian Legend

Patrick Burger

Network Engineer

Legian is een hele fijne werkgever die stabiliteit biedt en waar ik mij zeer gewaardeerd voel. De manier waarop we met elkaar omgaan geeft je een familiegevoel. Een familie die je helpt om je ambities waar te maken, maar die ook oog heeft voor je privésituatie en daar echt rekening mee houdt.
Jerry Hamden Legian Legend

Jerry Hamden

Technisch Consultant

Legian is een zeer solide bedrijf, waar kennis en ervaring in hoge mate aanwezig zijn. Bovendien is het een betrouwbare werkgever, waar altijd respectvol met je wordt omgegaan.
Martin van Dommelen Legian Legend

Martin van Dommelen

Security Consultant

Legian is een werkgever waar ik een thuisbasis aan heb, maar die mij ook ondersteunt in mijn ontwikkeling en het waarmaken van mijn ambities. Legian zorgt ervoor dat er, naast werken aan kennis, ook aandacht is voor de ontwikkeling van soft skills. Niet alleen kennis is belangrijk, maar ook de persoon die de kennis overbrengt op de opdrachtgever. Naast serieuze zaken zijn er genoeg momenten waarop er plezier wordt gemaakt met elkaar.
Eric Snijders Legian Legend

Eric Snijders

Network Engineer

Legian is mijn tweede familie. Over alles kan gepraat worden en hulp ligt altijd binnen handbereik. Als ik het in één woord moet beschrijven, dan is dat zorgzaam. Daarnaast zie ik dat iedereen het leuk vindt om hier te werken. Zeker omdat er ook altijd ruimte is om plezier te maken.
Johan Binnendijk Legian Legend

Johan Binnendijk

Network Engineer

Wanneer je bij Legian werkt, voel je jezelf onderdeel van een familie. Een fijne platte organisatie, waarbinnen iedereen gelijk is. Informeel en altijd een luisterend oor. Een bedrijf wat oog heeft voor mijn uitdagingen en mij helpt deze aan te gaan. Kortom een vertrouwde omgeving en een fijn bedrijf om bij te werken.
Niek Smits Legian Legend

Niek Smits

Project-/Programmamanager binnen het Legian Cloud Team

Legian is een werkgever waar je jezelf kunt zijn, waar we op elkaar kunnen bouwen en waar een goede, gezonde werksfeer heerst. Het is een toegankelijke organisatie met een platte managementstructuur en een cultuur van open deuren. Afspraken over mijn doorontwikkeling en ambities worden nagekomen. Bij Legian is het gezegde ‘een man, een man; een woord, een woord’ echt van toepassing.
Verhalen laden
Op basis van de ingevulde wensen, nemen wij contact met je op om de aanvraag compleet te maken.