Skip to content
Nandenie Moenielal Legian Legend

Nandenie Moenielal

Business Development Manager

Ik ben 41 jaar geleden geboren in de Schilderswijk in Den Haag. De supertrotse ‘mommy’ van mijn dochtertje Amber (1 jaar). Na het gymnasium heb ik bedrijfseconomie gestudeerd in Rotterdam. Blijkbaar beviel dat zo goed dat ik later ook nog Bestuurskunde op precies dezelfde plek heb afgerond. Sinds 2005 ben ik werkzaam geweest in diverse rollen binnen IT, Risk & Compliance en de laatste jaren vooral Security.

Vanaf 2019 werk ik als Business Development Manager voor Legian. Een gave rol waarin ik op allerlei manieren help om onze consultancy dienstverlening te verbeteren. Denk bijvoorbeeld aan het uitbouwen van onze strategie en de daarbij horende tactische keuzes in portfolio en marktbenadering. Zo hebben we een eigen Security Game gebouwd, nieuwe partnerships opgezet en klantendagen georganiseerd. Wat deze rol typeert is dat je de ruimte hebt om ‘nieuwe dingen’ te initiëren. De ene keer is het een direct succes en de andere keer is het een goede leerschool om het voortaan anders te doen. Het superleuke ervan is, om de ontwikkeling van de resultaten te zien binnen Legian.

Toen ik de eerste keer binnenliep in ons pand aan de Adriaan Goekooplaan, was ik overweldigd door het prachtige kantoor. En toen ik naar buiten liep, was ik onder de indruk van de ‘echtheid’ van Legian. Ik kreeg het gevoel dat je hier als mens echt jezelf mag zijn. En hier hoef je niet op in te leveren. Dit gevoel samen met de praktische ‘geen poespas’ mentaliteit maakt mij nog elke dag een enthousiaste ‘Legend’. Een waarde, die voor mij Legian onderscheidt van andere bedrijven. Legian bestaat uit fijne eerlijke mensen, waarin jij als mens gezien wordt.

Op basis van de ingevulde wensen, nemen wij contact met je op om de aanvraag compleet te maken.