Skip to content
Johan Binnendijk Legian Legend

Johan Binnendijk

Network Engineer

Na jaren in het MKB gewerkt te hebben, wilde ik meer te maken hebben met Enterprise netwerken en apparatuur. Tijdens mijn gesprekken met Legian, wilden zij mij die kans geven en ben ik 2020 in dienst getreden. Vanaf de eerste dag heb ik mij bij Legian meteen thuis gevoeld. Mijn opdrachten bestaan vooral uit werkzaamheden als netwerkengineer/beheerder. Mede dankzij mijn uitgebreide ervaring op het gebied van netwerken, infrastructuur, messaging en scripting kan ik goed samenwerken met de medewerkers van vaak verschillende IT afdelingen binnen organisaties.

Mijn specialiteit is mijn brede kennis. Hierdoor kan ik vaak de vertaling maken tussen de verschillende IT-afdelingen. Daarnaast helpt mijn brede kennis bij het analyseren en oplossen van problemen. Na meer dan 20 jaar ervaring in diverse functies in de ICT blijf ik mijn werk fascinerend vinden en ben ik altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen. Op korte termijn is dat is om door te groeien richting Cloud technologie als, naar wat genoemd wordt, DevNetOps. Ik zie de uitdaging wel in het automatiseren van netwerkoperaties en het behandelen van infrastructuur als code. Gelukkig krijg ik de kans bij Legian om deze uitdaging aan te gaan.

Wanneer je bij Legian werkt, dan voel je jezelf onderdeel van de Legian familie. Een fijne platte organisatie, waar iedereen gelijk is aan elkaar. Lekker informeel en altijd een luisterend oor voor problemen of kritiek. Een bedrijf wat oog heeft voor mijn uitdagingen en mij helpt om ze aan te gaan. Kortom een vertrouwde omgeving en een fijn bedrijf om voor te werken.

Op basis van de ingevulde wensen, nemen wij contact met je op om de aanvraag compleet te maken.