Skip to content

Mastering Cloud Complexity

Met Legian Cloud Services maak je gebruik van een toekomstbestendige, veilige en wendbare cloudomgeving

Kennispartner in cloud complexity

De toenemende complexiteit van ICT-omgevingen maakt het voor organisaties moeilijk om goede keuzes te maken in digitale transformatieprojecten, terwijl de behoefte aan zelfvoorziening en end-to-endoplossingen juist groeit.

Innovatieve clouddiensten bieden tal van mogelijkheden, echter, digitaal transformeren heeft effect op je organisatie. Het selecteren van de juiste (deel)oplossing, het ontwerp en het dagelijks beheer vereisen de juiste kennis. Legian Cloud Services biedt oplossingen voor deze uitdagingen met deskundige engineering, voorspelbare migraties, governance en beheer, en een solide roadmap voor informatiebeveiliging en compliancy.

Wij ondersteunen je bij het implementeren van een cloudstrategie die leidt tot een veilige, schaalbare en flexibele omgeving, die toekomstbestendige en altijd up-to-date is. Je profiteert maximaal van de voordelen van een public cloud, op jouw tempo en passend bij jouw organisatie. Zo houd je focus op waar je goed in bent: het behalen van je bedrijfsdoelen.

Meer dan 25 jaar ervaring

Merkonafhankelijk

160 gedreven experts

Altijd een passende oplossing

Microsoft 365 Services

Verbeter samenwerking met onze Microsoft 365 services. Wij zorgen voor een naadloze implementatie en integratie, zodat je team efficiënter en veiliger werkt, zowel op kantoor als op afstand. Je geniet van een moderne werkplek die aansluit op de behoeften van je organisatie, met een nadruk op informatiebeveiliging en compliance.

 • Implementatie M365
 • Moderne- en virtuele werkplek
 • Informatiebeveiliging/compliancy
Accordion Content

Ervaar de kracht van cloudtechnologie met onze alles-in-één Microsoft Azure-diensten. We begeleiden je bij elke stap naar de cloud, van infrastructuur-configuratie tot het opzetten van een landing zone en applicatiemigratie. Met een oplossing op maat, verzekeren we een soepele transitie.

 • Infrastructure-as-Code (IaC)
 • Inrichten Azure Landingzone
 • Migratiediensten
 • Implementatie van applicaties
 • Inrichten Azure Cloud Services
Accordion Content

Onze monitoring en derdelijns support garanderen maximale prestaties en beveiliging. Met geavanceerde tools detecteren we afwijkingen en grijpen we in om je bedrijfscontinuïteit te waarborgen. Voor een optimale cloudervaring bieden we efficiënte oplossingen voor complexe incidenten.

 • Proactieve probleemidentificatie 
 • Realtime monitoring
 • Prestaties en kostenoptimalisatie
 • Klantspecifiek cloud dashboard
 • Continue procesoptimalisatie
 • Technische ondersteuning
Accordion Content

Informatiebeveiliging en compliance behoren tot de meest dynamische aspecten van publieke cloudomgevingen. Je organisatie draagt hier voortdurend vertantwoordelijkheid voor. Met onze stapsgewijze aanpak, roadmap en best practises krijg je meer controle over je beveiligingsniveau.

 • Security & Compliance Review
 • Security & Compliance Advies
 • Security & Compliance Roadmap
 • CIS Controles & Mitre Attack Framework koppelingen

Cloud Readiness-check: ontdek of jouw organisatie optimaler kan werken

Er zijn veel mogelijkheden om veiliger, slimmer en (kosten)efficiënter te werken. Met onze check krijg je direct inzicht of je volledig profiteert van de voordelen van werken in de cloud.

Microsoft Cloud Service Provider

Doe gratis mee aan ons cloud benchmark onderzoek en krijg inzicht in de cloud mogelijkheden voor jouw organisatie.

Deelname aan het benchmark onderzoek duurt ongeveer 20 minuten. Na het invullen verkrijg je een diepgaand inzicht in hoe Nederlandse organisaties de complexiteit van cloud beheren en hun IT-omgevingen optimaliseren. Met het gepersonaliseerde rapport vergelijk je jouw situatie niet alleen met die van vakgenoten, maar beschik je ook over een strategische gids om cloud uitdagingen het hoofd te bieden en innovatie te versnellen.

Diepgaand inzicht in cloud complexiteit

Gepersonaliseerd rapport

Vergelijking met vakgenoten

Binnen 20 min in te vullen

De andere diensten van Legian

Mastering Cybersecurity complexity

Met onze kennisdiensten vergroten we de cyberweerbaarheid van je organisatie.

Mastering Infrastructure Complexity

Met onze kennisdiensten zorgen wij er voor dat ICT-infrastructuren effectief en efficiënt functioneren.

Mastering Business & IT Alignment Complexity

Met onze kennisdiensten worden de zakelijke doelstellingen en de IT-strategie van organisaties nauw op elkaar afgestemd

5 meest gestelde vragen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Op basis van de ingevulde wensen, nemen wij contact met je op om de aanvraag compleet te maken.