Skip to content

Mastering
betekent weten waar
je op moet focussen

Mastering Business & IT Alignment Complexity

De aansluiting en sturing van business, IT en leveranciers zijn bepalend voor het succes van een onderneming. De vraagstukken die zich afspelen op het snijvlak van deze gebieden zijn het speelveld van Business & IT Alignment. Wij slaan een brug tussen resultaat, mens en proces, waarbij de klant centraal staat. De basis hiervoor is een cultuur van continu verbeteren. Het doel is om aan te blijven sluiten bij de behoefte en de gewenste kwaliteit en om het voortbrengingsproces effectief én efficiënt in te richten. Met aandacht voor klanten, voor relaties tussen klant en organisatie, voor medewerkers en voor processen. Wij zorgen dat organisaties leren om zichzelf continu te verbeteren.

Legian werkt gestructureerd volgens een aantal bouwblokken. Deze blokken zijn de gekaderde domeinen voor onze diensten, voor nu en de toekomst.

Diensten

Binnen onze vakgroep Business & IT Alignment kennen wij de volgende diensten. Diensten waarvan Legian alle kennis en ervaring in huis heeft om ze volledig en naar wens uit te kunnen voeren.

Tender Support

IT Governance Assessment

IT Performance Assessment

Projects

Bekijk hieronder een aantal door ons gerealiseerde projecten en ontdek aan de hand van deze voorbeelden wat wij ook voor u kunnen betekenen. Nu en in de toekomst.

Aanbesteding Wide Area Network

Migratie naar Cisco ACI

Business & IT Alignment

Blog

Volg de ontwikkelingen op onze vakgebieden. Inzichten van experts, artikelen door specialisten en interessante onderwerpen.

Legian nieuwe partner van de Dirk Kuyt Foundation

Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat Legian zich de komende drie jaar als partner verbindt aan de Dirk Kuyt Foundation. De foundation van de ex-voetballer en huidige voetbaltrainer

World Password Day: tips voor een goede wachtwoordstrategie

Het is de eerste donderdag van mei, oftewel ‘World Password Day’. Jouw jaarlijkse reminder om je wachtwoorden te evalueren. Je wachtwoord vormt de eerste en belangrijkste verdedigingslinie tegen een cyberaanval.

ISO27001:2022, voldoen aan de nieuwe norm vóór 1 november 2025

De ISO27001 is een wereldwijd erkende standaard op het gebied van informatiebeveiliging. Veel organisaties zijn gecertificeerd om aan te tonen dat zij de bescherming van gegevens serieus nemen. Dit kan
Op basis van de ingevulde wensen, nemen wij contact met je op om de aanvraag compleet te maken.