Skip to content

IT Governance Assessment

Legian zorgt ervoor dat klanten met de juiste IT-oplossingen en -organisatie hun ambities kunnen waarmaken. Met als uitgangspunt dat het altijd beter kan. Het IT Governance Assessment biedt inzicht in de mate waarin de regie en besturing van de IT-organisatie bijdragen aan het behalen van de bedrijfsdoelstellingen. Aan de hand van de resultaten adviseren wij pragmatische en concrete acties om de bijdrage aan de bedrijfsdoelstellingen verder te optimaliseren. Het IT Governance Assessment geeft organisaties inzicht in de vraagstukken die zij ervaren en aanbevelingen om die op te lossen, wanneer zij:

  • De IT (deels) hebben uitbesteed en de service en/of performance niet voldoet aan de verwachtingen of normen. Hierdoor ontstaat ook een verstoorde relatie of werkwijze met hun IT-leverancier(s).
  • De IT (deels) willen uitbesteden of de overstap naar de cloud maken en de rol wijzigt van zelf doen naar regie.
  • Willen weten in welke mate de activiteiten bestuurd en beheerst worden die verband houden met informatietechnologie (IT). Hierbij gaat het om het leveren van de toegevoegde waarde en de alignment tussen IT en Business en om beheersing van risico’s door een juiste toewijzing van accountability.

Meer weten over: IT Governance Assessment?

Plan een adviesgesprek

Stuur ons een bericht

Op basis van de ingevulde wensen, nemen wij contact met je op om de aanvraag compleet te maken.