Skip to content

Ga niet door tot het goed is,
maar tot het niet meer fout kan

Waarom Legian?

Iedere Legend is anders en heeft een eigen ambitie en ervaringsniveau. Daarom blijven wij continu betrokken bij jou als persoon en jouw ontwikkeling. Wij zorgen dat je opdrachten krijgt die passen bij je ambitie. Jij staat altijd centraal en we kijken naar jouw kwaliteiten, wensen en ambities. Je krijgt de mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen met ervaring, opleidingen, cursussen en trainingen.

Werk is belangrijk, maar ontspanning is dat ook. Daarom organiseren we bijzondere evenementen, bijeenkomsten en kennissessies. Zo blijf je met elkaar in contact én kun je van elkaar blijven leren. Legendarisch gezellige momenten waarbij je je thuis voelt in de Legian-familie.

Meer weten over Legian en waar wij voor staan?

Legend worden?

Bij Legian krijg je de mogelijkheid om te werken bij verschillende bedrijven en omgevingen. Maar ook in diverse rollen om jezelf te blijven ontwikkelen. Succes bepaal je echter zelf. Wij geloven dat jouw instelling, motivatie en doorzettingsvermogen bepalend zijn voor de groei die je doormaakt. Dit zoeken wij dan ook in nieuwe collega’s. Mensen die ergens voor staan en willen gaan en die het beste uit zichzelf en anderen willen halen. Dat maakt onze Legends ook legendarisch en succesvol.

Ben jij op zoek naar een betrokken organisatie die je ook echt verder kan helpen? Kijk dan bij onze vacatures of stuur een open sollicitatie om te kijken of er een match is!

Legian Legends aan het woord

Wie beter dan onze eigen Legends kunnen vertellen wat werken bij Legian kan betekenen? Lees de verhalen van onze Legends.

Eric Snijders Legian Legend

Eric Snijders

Network Engineer

Legian is voor mij mijn 2e familie. Over alles kan gepraat worden en hulp (op vrijwel elk gebied) ligt binnen handbereik (zowel zakelijk als persoonlijk). Als ik het in 1 woord zou moeten zeggen is dat Legian ‘zorgzaam’ is. Buiten dat zie ik ook dat iedereen plezier heeft in zijn werk en het leuk vindt om bij Legian te werken. Er is ook altijd plek om te lachen!
Emelia Inees Legian Legend

Emelia Inees

Corporate Recruiter

Legian is een omgeving waar je jezelf kan zijn en het mooiste is; dat wordt ook echt van je verwacht. Jezelf zijn creëert verschillende mogelijkheden en dat vind ik zelf heel mooi om te zien. Daarbij sta je er niet alleen voor, er wordt goed voor je gezorgd.
Niek Smits Legian Legend

Niek Smits

Project-/Programmamanager binnen het Legian Cloud Team

Voor mij is Legian een werkgever waar je jezelf mag zijn, waar we op elkaar kunnen bouwen en waar een goede en gezonde werksfeer heerst. Legian is een hele toegankelijke organisatie met een platte managementstructuur en een open deuren cultuur. Gemaakte afspraken over mijn doorontwikkeling en ambities worden nagekomen. Bij Legian is het spreekwoord “Een man, een man – Een woord, een woord” écht van toepassing.
Verhalen laden

Hoe werken wij?

Wij geloven dat wanneer je werk doet wat je leuk en uitdagend vindt, je er ook goed in bent. Met open en eerlijke communicatie maken wij met jou een carrièreplan. We zetten een stip op de horizon en de Legian-fieldmanager werkt daar samen met jou naartoe. Wij zorgen dat jij stappen kunt blijven maken door jouw ontwikkeling van specialismes, ambities en kennis en daarbij de snel ontwikkelende branche in de gaten te blijven houden.

Sollicitatieprocedure

Korte procedures, daar houden wij van. In één gesprek kijken wij samen met jou wat wij elkaar kunnen bieden. Het hebben van hetzelfde DNA en vertrouwen in elkaar zijn daarbij belangrijke punten. Daarnaast kijken wij ook naar je kennis, ervaring en ambitie en matchen dit met onze business en toekomstbeeld. Uitgangspunt voor ons is altijd een samenwerking voor de lange termijn. 

Na het eerste gesprek is er alle ruimte voor vragen en bepalen we samen of er een vervolg komt. Zijn we beiden overtuigd dat we bij elkaar passen, dan volgt een voorstel.

Blog

Volg de ontwikkelingen op het gebied van ICT infrastructuur, ICT beheer en cyber security. Inzichten van experts, artikelen door specialisten en interessante verhalen.

Legian in de media: All the Cyber Ladies met Nandenie Moenielal

Nandenie Moenielal, Business Development Manager bij Legian, is te beluisteren op Spotify. In de nieuwste aflevering van All the Cyber Ladies van Lucinda Sterk spreekt Nandenie openhartig over haar persoonlijke

Legian in de media: Haagse ict-expert ontwikkelt escape room-achtige game om cybercriminaliteit tegen te gaan

In ‘twee minuten met’ van het Algemeen Dagblad komt Nandenie Moenielal, Business Development Manager bij Legian, aan het woord over de Legan McGaniel Security Game. ‘’𝐁𝐢𝐣𝐧𝐚 𝐚𝐥𝐥𝐞 𝐰𝐞𝐫𝐤𝐧𝐞𝐦𝐞𝐫𝐬 𝐡𝐞𝐛𝐛𝐞𝐧 𝐭𝐨𝐞𝐠𝐚𝐧𝐠 𝐭𝐨𝐭

Deel 9 | Jouw reis naar de cloud: De volledige reis in een notendop

Deel 9 | Jouw reis naar de cloud: De volledige reis in een notendop In de blogreeks ‘Jouw reis naar de cloud’ hebben we uiteengezet hoe jij succesvol overstapt naar
Op basis van de ingevulde wensen, nemen wij contact met je op om de aanvraag compleet te maken.