Skip to content

Ga niet door tot het goed is,
maar tot het niet meer fout kan

Waarom Legian?

Iedere Legend is anders en heeft een eigen ambitie en ervaringsniveau. Daarom blijven wij continu betrokken bij jou als persoon en jouw ontwikkeling. Wij zorgen dat je opdrachten krijgt die passen bij je ambitie. Jij staat altijd centraal en we kijken naar jouw kwaliteiten, wensen en ambities. Je krijgt de mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen met ervaring, opleidingen, cursussen en trainingen.

Werk is belangrijk, maar ontspanning is dat ook. Daarom organiseren we bijzondere evenementen, bijeenkomsten en kennissessies. Zo blijf je met elkaar in contact én kun je van elkaar blijven leren. Legendarisch gezellige momenten waarbij je je thuis voelt in de Legian-familie.

Meer weten over Legian en waar wij voor staan?

Legend worden?

Bij Legian krijg je de mogelijkheid om te werken bij verschillende bedrijven en omgevingen. Maar ook in diverse rollen om jezelf te blijven ontwikkelen. Succes bepaal je echter zelf. Wij geloven dat jouw instelling, motivatie en doorzettingsvermogen bepalend zijn voor de groei die je doormaakt. Dit zoeken wij dan ook in nieuwe collega’s. Mensen die ergens voor staan en willen gaan en die het beste uit zichzelf en anderen willen halen. Dat maakt onze Legends ook legendarisch en succesvol.

Ben jij op zoek naar een betrokken organisatie die je ook echt verder kan helpen? Kijk dan bij onze vacatures of stuur een open sollicitatie om te kijken of er een match is!

Legian Legends aan het woord

Wie beter dan onze eigen Legends kunnen vertellen wat werken bij Legian kan betekenen? Lees de verhalen van Maarten, Lars en Petra.

Petra Huijbregts

Business Consultant

Ik ben bij Legian gaan solliciteren na een gesprek met een oud-collega die bij Legian is gaan werken. Hij gaf mij de tip om eens met Legian te gaan praten toen ik een nieuwe baan zocht en zo is het balletje gaan rollen.

Lars Hanssen

Technical consultant networking

Zo’n veertien jaar geleden ben ik van mijn toenmalige werkgever naar Legian overgestapt. De reden waren de goede arbeidsvoorwaarden, de toonaangevende opdrachtgevers en de informele/familiaire sfeer bij Legian.

Maarten Kalf

Netwerk engineer

Een vriend van mijn broer werkt voor Legian en op zijn aanraden heb ik gesolliciteerd bij Legian. Na een goed gesprek, kreeg ik een contract aangeboden en kon ik al direct aan de slag. Sinds ik bij Legian werk heb ik verschillende opdrachten uitgevoerd.

Hoe werken wij?

Wij geloven dat wanneer je werk doet wat je leuk en uitdagend vindt, je er ook goed in bent. Met open en eerlijke communicatie maken wij met jou een carrièreplan. We zetten een stip op de horizon en de Legian-fieldmanager werkt daar samen met jou naartoe. Wij zorgen dat jij stappen kunt blijven maken door jouw ontwikkeling van specialismes, ambities en kennis en daarbij de snel ontwikkelende branche in de gaten te blijven houden.

Sollicitatieprocedure

Korte procedures, daar houden wij van. In één gesprek kijken wij samen met jou wat wij elkaar kunnen bieden. Het hebben van hetzelfde DNA en vertrouwen in elkaar zijn daarbij belangrijke punten. Daarnaast kijken wij ook naar je kennis, ervaring en ambitie en matchen dit met onze business en toekomstbeeld. Uitgangspunt voor ons is altijd een samenwerking voor de lange termijn. 

Na het eerste gesprek is er alle ruimte voor vragen en bepalen we samen of er een vervolg komt. Zijn we beiden overtuigd dat we bij elkaar passen, dan volgt een voorstel.

Blog

Volg de ontwikkelingen op het gebied van ICT infrastructuur, ICT beheer en cyber security. Inzichten van experts, artikelen door specialisten en interessante verhalen.

Springschool van S.V. GIO

In de eerste week van Mei hebben wij een steentje bijgedragen aan SV GIO door 25 vrijwilligers in te zetten. Gedurende vijf dagen zijn iedere dag vijf andere vrijwilligers van

Wat is digitale ketenweerbaarheid en waarom is het belangrijk?

Nieuwe NIS2 maakt belang van goede ketensecurity nog groter Wat is digitale ketenweerbaarheid en waarom is het belangrijk? Sinds begin dit jaar is de Europese NIS2-richtlijn van kracht. De richtlijn

Help, door mijn overstap naar de cloud word ik een regieorganisatie!

Help, door mijn overstap naar de cloud word ik een regieorganisatie! In de vorige blog ‘Overstappen naar de cloud: hoe doe je dat succesvol?’ van de blogreeks ‘Jouw reis naar