Skip to content

Ga niet door tot het goed is,
maar tot het niet meer fout kan

Waarom Legian?

Iedere Legend is anders en heeft een eigen ambitie en ervaringsniveau. Daarom blijven wij continu betrokken bij jou als persoon en jouw ontwikkeling. Wij zorgen dat je opdrachten krijgt die passen bij je ambitie. Jij staat altijd centraal en we kijken naar jouw kwaliteiten, wensen en ambities. Je krijgt de mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen met ervaring, opleidingen, cursussen en trainingen.

Werk is belangrijk, maar ontspanning is dat ook. Daarom organiseren we bijzondere evenementen, bijeenkomsten en kennissessies. Zo blijf je met elkaar in contact én kun je van elkaar blijven leren. Legendarisch gezellige momenten waarbij je je thuis voelt in de Legian-familie.

Meer weten over Legian en waar wij voor staan?

Legend worden?

Bij Legian krijg je de mogelijkheid om te werken bij verschillende bedrijven en omgevingen. Maar ook in diverse rollen om jezelf te blijven ontwikkelen. Succes bepaal je echter zelf. Wij geloven dat jouw instelling, motivatie en doorzettingsvermogen bepalend zijn voor de groei die je doormaakt. Dit zoeken wij dan ook in nieuwe collega’s. Mensen die ergens voor staan en willen gaan en die het beste uit zichzelf en anderen willen halen. Dat maakt onze Legends ook legendarisch en succesvol.

Ben jij op zoek naar een betrokken organisatie die je ook echt verder kan helpen? Kijk dan bij onze vacatures of stuur een open sollicitatie om te kijken of er een match is!

Legian Legends aan het woord

Wie beter dan onze eigen Legends kunnen vertellen wat werken bij Legian kan betekenen? Lees de verhalen van onze Legends.

Patrick Burger Legian Legend

Patrick Burger

Network Engineer

Legian is een hele fijne werkgever die veel stabiliteit biedt en waar ik mij zeer gewaardeerd voel. De manier waarop we met elkaar omgaan binnen Legian geeft je een familiegevoel. Een familie die je helpt om je ambities waar te maken, maar die ook oog hebben voor je privésituatie en daar echt rekening mee houdt.
Niek Smits Legian Legend

Niek Smits

Project-/Programmamanager binnen het Legian Cloud Team

Voor mij is Legian een werkgever waar je jezelf mag zijn, waar we op elkaar kunnen bouwen en waar een goede en gezonde werksfeer heerst. Legian is een hele toegankelijke organisatie met een platte managementstructuur en een open deuren cultuur. Gemaakte afspraken over mijn doorontwikkeling en ambities worden nagekomen. Bij Legian is het spreekwoord “Een man, een man – Een woord, een woord” écht van toepassing.
Nandenie Moenielal Legian Legend

Nandenie Moenielal

Business Development Manager

Toen ik de eerste keer binnenliep in ons pand aan de Adriaan Goekooplaan, was ik overweldigd door het prachtige kantoor. En toen ik naar buiten liep, was ik onder de indruk van de ‘echtheid’ van Legian. Ik kreeg het gevoel dat je hier als mens echt jezelf mag zijn. En hier hoef je niet op in te leveren. Dit gevoel samen met de praktische ‘geen poespas’ mentaliteit maakt mij nog elke dag een enthousiaste ‘Legend’. Een waarde, die voor mij Legian onderscheidt van andere bedrijven. Legian bestaat uit fijne eerlijke mensen, waarin jij als mens gezien wordt. In 1 woord, authentiek!
Verhalen laden

Hoe werken wij?

Wij geloven dat wanneer je werk doet wat je leuk en uitdagend vindt, je er ook goed in bent. Met open en eerlijke communicatie maken wij met jou een carrièreplan. We zetten een stip op de horizon en de Legian-fieldmanager werkt daar samen met jou naartoe. Wij zorgen dat jij stappen kunt blijven maken door jouw ontwikkeling van specialismes, ambities en kennis en daarbij de snel ontwikkelende branche in de gaten te blijven houden.

Sollicitatieprocedure

Korte procedures, daar houden wij van. In één gesprek kijken wij samen met jou wat wij elkaar kunnen bieden. Het hebben van hetzelfde DNA en vertrouwen in elkaar zijn daarbij belangrijke punten. Daarnaast kijken wij ook naar je kennis, ervaring en ambitie en matchen dit met onze business en toekomstbeeld. Uitgangspunt voor ons is altijd een samenwerking voor de lange termijn. 

Na het eerste gesprek is er alle ruimte voor vragen en bepalen we samen of er een vervolg komt. Zijn we beiden overtuigd dat we bij elkaar passen, dan volgt een voorstel.

Blog

Volg de ontwikkelingen op het gebied van ICT infrastructuur, ICT beheer en cyber security. Inzichten van experts, artikelen door specialisten en interessante verhalen.

De volledige reis in een notendop

In de blogreeks ‘Jouw reis naar de cloud’ zetten we uiteen hoe jij succesvol overstapt naar de cloud. Daar komt veel bij kijken. Hoe kies je de juiste partners voor

Help, ik ben een regieorganisatie!

Daar zijn we dan. De laatste blog van onze reis naar de cloud. En het is een flinke reis geworden. Maar we zijn dan toch echt in de fase aangekomen

Legian aanwezig op het Wereld Congres, Rotterdam 2023

André Wols (Legian Security Consultant) en Nandenie Moenielal (Legian Business Development Manager Cybersecurity) hebben een presentatie gegeven op het wereldcongres van het ISF (Information Security Forum). Dit congres vond plaats
Op basis van de ingevulde wensen, nemen wij contact met je op om de aanvraag compleet te maken.