Skip to content
Irene Berendse Legian Legend

Irene Berendse

Business Consultant met een focus op Cyber Security

Als Business Consultant ben ik vooral bezig adviseren en kritisch meedenken over het Security beleid van onze opdrachtgevers. Daarnaast breng ik voor hun processen in lijn brengen met de strategische doelstellingen van de organisatie. Hierbij vind ik het van groot belang dat de strategische doelstellingen leidend en de securitymaatregelen passend zijn. In mijn carrière wil ik resultaten bereiken die ertoe doen en een verschil maken.

De reden dat ik bij Legian ben gaan werken is dat de gesprekken die ik voorafgaand had, gelijk persoonlijk waren en doortastend. De focus werd vooral gelegd op wat ik belangrijk vind in mijn werk en wie ik ben als persoon. Daarnaast heeft Legian veel personen aan boord met verschillende expertises. Juist omdat ik meer over de inhoud en techniek wilde weten, bood mij dit de mogelijkheid om veel van anderen te kunnen leren.

Legian geeft mij de ruimte om te leren en te groeien. Het vertrouwen wat gegeven wordt geeft mij de vrijheid om mijn eigen pad te bepalen en fouten te maken waardoor ik mijzelf kan blijven ontwikkelen. Opdrachten worden gekozen op basis van mijn interesses en ambities, hierdoor geeft het mij de uitdaging die ik nodig heb in een baan. Daarnaast is er genoeg tijd voor leuke dingen. ‘Work hard, play hard’ is iets wat ik persoonlijk belangrijk vind en ook terugvind bij Legian. Zo worden genoeg activiteiten en borrels georganiseerd om naast het werk ook te kunnen ontspannen en met elkaar te kunnen lachen.

Op basis van de ingevulde wensen, nemen wij contact met je op om de aanvraag compleet te maken.