Skip to content

Legian nieuwe partner van de Dirk Kuyt Foundation

14 May 2024

Legian - Dirk Kuyt Foundation

Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat Legian zich de komende drie jaar als partner verbindt aan de Dirk Kuyt Foundation. De foundation van de ex-voetballer en huidige voetbaltrainer biedt mensen met een beperking de kans om zijn of haar invulling te geven aan sporten. Of het nu gaat om prestaties, deelname aan activiteiten, of simpelweg het plezier van sport.

Evenals de stichting, geloven wij sterk in inclusiviteit en samenwerking. Deze waarden houden we niet alleen hoog in onze zakelijke inspanningen, maar ook in onze maatschappelijke betrokkenheid. Wij kijken ernaar uit om via dit partnerschap bij te dragen aan een samenleving waarin iedereen de positieve impact van sport kan ervaren.

Om het partnerschap kracht bij te zetten steunen we dit jaar het inclusieve hardloop- en wandelevenement ‘de Run aan Zee’ dat op vrijdag 17 mei plaatsvindt en diverse afstanden voor jong en oud biedt door de duinen van Katwijk aan zee bij k.v.v. Quick Boys.

Het partnerschap met de Dirk Kuyt Foundation voegt zich bij onze samenwerkingen met de Giovanni van Bronckhorst Foundation en Habitat for Humanity, en versterkt onze bijdrage voor een betere toekomst.

Legian. Mastering ICT Complexity.

Neem gerust contact met ons op

Heb je meer informatie nodig over onze dienstverlening of behoefte aan advies? Wij staan klaar om je te ondersteunen bij het eenvoudig en beheersbaar houden van je ICT, zodat je je volledig kunt concentreren op het waarmaken van je ambities. Wij helpen je graag verder.

Lees ook

10 June 2024

Persbericht: Legian neemt kopzorgen over cloudmigratie weg

5 June 2024

Digitale veiligheid veelvuldig besproken in Europese verkiezingsprogramma’s

14 May 2024

Legian nieuwe partner van de Dirk Kuyt Foundation

Op basis van de ingevulde wensen, nemen wij contact met je op om de aanvraag compleet te maken.