Skip to content

Legian behaalt hoge waardering in Computable’s ICT-werkgeversonderzoek 2024

2 July 2024

Legian - ICT-werkgeversonderzoek Computable
Met een gemiddelde score van 8,64 blijft Legian in de top van beste ICT-werkgevers

Legian heeft opnieuw uitstekende resultaten behaald in het jaarlijkse werkgeversonderzoek van Computable. In dit onderzoek, dat wordt afgenomen onder zowel ICT- als niet-ICT-organisaties, behaalt Legian een gemiddelde score van 8,64. Hiermee heeft de onafhankelijke ICT-kennispartner, net als voorgaande jaren, een plek in de top 50 verdiend. Een prestatie die de voortdurende inzet om een aantrekkelijke werkgever te zijn voor ICT-professionals bevestigt.

De prestaties in specifieke categorieën zijn eveneens noemenswaardig. In de categorieën ‘Infrastructuur, Netwerken & Netwerkbeheer’ en ‘Advies / Consultancy’ heeft Legian de eerste plaats behaald. In de categorie ‘Security’ staat het Haagse bedrijf op de derde plek, in ‘Cloud Computing & Virtualisatie’ op de negende plek, in ‘Uitzend / Detachering / Werving & Selectie’ op de vijfde plek en in de categorie ‘ICT’ op de achtste plek. Deze resultaten getuigen van de expertise en toewijding binnen de verschillende kennisgebieden die de organisatie in haar portfolio heeft.

“In de digitale wereld, waar technologieën zich snel ontwikkelen, draait het om mensenwerk. Wij zetten ons dagelijks in om de ambities van onze mensen, ook wel bekend als Legian Legends, waar te maken. Om dit te bereiken, is het aan ons hen optimaal te faciliteren. Het is belangrijk dat zij zich betrokken, gewaardeerd en ondersteund voelen, zodat zij onder de juiste omstandigheden hun potentieel maximaal benutten,” aldus Marcel Paardekooper, oprichter van Legian.

Legian is vastbesloten om haar positie als topwerkgever te behouden en verder te versterken. ‘’Wij zijn trots op deze waardering, omdat de tevredenheid van onze medewerkers bij ons voorop staat. Wanneer zij op hun best zijn, vertaalt dit zich ook in tevreden klanten. Een notering zoals deze bevestigt dat we op de juiste weg zijn. Wij zijn onze loyale en deskundige medewerkers dankbaar voor hun toewijding en inzet.’’

Wil jij ook je ambities waarmaken? Ontdek onze vacatures en word een Legian Legend. 

Legian. Mastering ICT Complexity.

Neem gerust contact met ons op

Heb je vragen over onze diensten of behoefte aan advies? Bij Legian staan we klaar je te ondersteunen bij complexe ICT-uitdagingen. Zo richt jij je volledig op het waarmaken van je bedrijfsambities. 

Lees ook

2 July 2024

Legian behaalt hoge waardering in Computable’s ICT-werkgeversonderzoek 2024

10 June 2024

Persbericht: Legian neemt kopzorgen over cloudmigratie weg

5 June 2024

Digitale veiligheid veelvuldig besproken in Europese verkiezingsprogramma’s

Op basis van de ingevulde wensen, nemen wij contact met je op om de aanvraag compleet te maken.