Skip to content

Legian in de media: All the Cyber Ladies met Nandenie Moenielal

13 February 2024

Nandenie Moenielal, Business Development Manager bij Legian, is te beluisteren op Spotify. In de nieuwste aflevering van All the Cyber Ladies van Lucinda Sterk spreekt Nandenie openhartig over haar persoonlijke reis, waaronder haar jeugd, ambities en de uitdagingen die zij als vrouw binnen de wereld van IT heeft ervaren. 

Nandenie Moenielal is een echte Haagse Cyber Lady. Ze groeide op in een groot gezin gezin middenin de smeltkroes van culturen; de Schilderswijk. Op de basisschool leerde ze door alle kernmerken van een persoon heen te kijken. Want tussen 50 nationaliteiten val je niet meer op. Maar op de universiteit en in het bedrijfsleven was ze een opvallende verschijning. Momenteel is ze Business Development manager bij Legian. Voorheen bekleedde ze functies bij KPN en Dearbytes. In alle rollen werkt ze aan een veiliger digitaal Nederland. Onder meer voor haar dochtertje. Luister naar haar belangrijke levenslessen!

Klik hier om de aflevering op Spotify te beluisteren.

Legian. Mastering Cybersecurity Complexity.

Neem gerust contact met ons op

Meer weten over onze diensten of op zoek naar advies? Of geïnteresseerd in een baan bij Legian? We helpen je graag bij het realiseren van je doelstellingen en het behalen van gewenste resultaten.

Bekijk ook

14 May 2024

Legian nieuwe partner van de Dirk Kuyt Foundation

2 May 2024

World Password Day: tips voor een goede wachtwoordstrategie

30 April 2024

ISO27001:2022, voldoen aan de nieuwe norm vóór 1 november 2025

Op basis van de ingevulde wensen, nemen wij contact met je op om de aanvraag compleet te maken.