Skip to content

Mastering
betekent scherp blijven
in elk opzicht

Mastering Cybersecurity Complexity

Door de implementatie van de nieuwste ICT-oplossingen en een cultuur waarin alles online plaatsvindt, worden organisaties steeds kwetsbaarder voor cyberaanvallen en datalekken. Daarnaast vraagt wet- en regelgeving steeds meer van organisaties. Een op de organisatiestrategie afgestemd cybersecuritybeleid is complex, maar een basisvoorwaarde voor de digitale infrastructuur en daarmee de continuïteit van de bedrijfsvoering. Om organisaties weerbaar te houden, maken wij risico’s en maatregelen inzichtelijk.

Legian werkt gestructureerd volgens een aantal bouwblokken. Deze blokken zijn de gekaderde domeinen voor onze diensten, voor nu en de toekomst.

Diensten

Binnen onze vakgroep Cyber Security kennen wij de volgende diensten. Diensten waarvan Legian alle kennis en ervaring in huis heeft om ze volledig en naar wens uit te kunnen voeren.

Tender Support

IT Governance Assessment

IT Performance Assessment

Security Awareness Programma

Privacy Assessment

Implementatie ISO27001​

IT Risk Assessment

OT Security Assessment

OT Risk Assessment

IT Security Assessment

Cloud Security​

Network Infrastructure Lifecycle Assessment

Projects

Bekijk hieronder een aantal door ons gerealiseerde projecten en ontdek aan de hand van deze voorbeelden wat wij ook voor u kunnen betekenen. Nu en in de toekomst.

Risk Management IT en OT

Privacy Impact Analyse

Risk management

Blog

Volg de ontwikkelingen op het gebied van ICT infrastructuur, ICT beheer en cyber security. Inzichten van experts, artikelen door specialisten en interessante verhalen.

Legian bedrijfsvideo

Vandaag heeft Legian haar bedrijfsvideo gelanceerd. In de video wordt uitgelegd wat wij bieden aan onze opdrachtgevers en wat onze doelstellingen zijn. Ons dagelijks werken en leven wordt mede bepaald

NIS 2 Directive (Network and Information Security)

NIS 2 Directive (Network and Information Security) Meer organisaties verplicht om actief met security aan de slag te gaan. Wat houdt de NIS 2 Directive in en wat zijn de

Legian scoort hoog op het Computable werkgeversonderzoek ICT 2022!

Jaarlijks voert Computable een grootschalig onderzoek uit in onder werknemers bij ICT-bedrijven, om te komen tot een overzicht van de aantrekkelijkste ICT-werkgevers. De resultaten van het onderzoek worden opgenomen in