Skip to content

Mastering
betekent scherp blijven
in elk opzicht

Mastering Cybersecurity Complexity

Door de implementatie van de nieuwste ICT-oplossingen en een cultuur waarin alles online plaatsvindt, worden organisaties steeds kwetsbaarder voor cyberaanvallen en datalekken. Daarnaast vraagt wet- en regelgeving steeds meer van organisaties. Een op de organisatiestrategie afgestemd cybersecuritybeleid is complex, maar een basisvoorwaarde voor de digitale infrastructuur en daarmee de continuïteit van de bedrijfsvoering. Om organisaties weerbaar te houden, maken wij risico’s en maatregelen inzichtelijk.

Legian werkt gestructureerd volgens een aantal bouwblokken. Deze blokken zijn de gekaderde domeinen voor onze diensten, voor nu en de toekomst.

Diensten

Binnen onze vakgroep Cyber Security kennen wij de volgende diensten. Diensten waarvan Legian alle kennis en ervaring in huis heeft om ze volledig en naar wens uit te kunnen voeren.

Tender Support

IT Governance Assessment

IT Performance Assessment

Security Awareness Programma

Privacy Assessment

Implementatie ISO27001​

IT Risk Assessment

OT Security Assessment

OT Risk Assessment

IT Security Assessment

Cloud Security​

Network Infrastructure Lifecycle Assessment

Projects

Bekijk hieronder een aantal door ons gerealiseerde projecten en ontdek aan de hand van deze voorbeelden wat wij ook voor u kunnen betekenen. Nu en in de toekomst.

Risk Management IT en OT

Privacy Impact Analyse

Risk management

Blog

Volg de ontwikkelingen op het gebied van ICT infrastructuur, ICT beheer en cyber security. Inzichten van experts, artikelen door specialisten en interessante verhalen.

Springschool van S.V. GIO

In de eerste week van Mei hebben wij een steentje bijgedragen aan SV GIO door 25 vrijwilligers in te zetten. Gedurende vijf dagen zijn iedere dag vijf andere vrijwilligers van

Wat is digitale ketenweerbaarheid en waarom is het belangrijk?

Nieuwe NIS2 maakt belang van goede ketensecurity nog groter Wat is digitale ketenweerbaarheid en waarom is het belangrijk? Sinds begin dit jaar is de Europese NIS2-richtlijn van kracht. De richtlijn

Help, door mijn overstap naar de cloud word ik een regieorganisatie!

Help, door mijn overstap naar de cloud word ik een regieorganisatie! In de vorige blog ‘Overstappen naar de cloud: hoe doe je dat succesvol?’ van de blogreeks ‘Jouw reis naar