Skip to content

Mastering
betekent scherp blijven
in elk opzicht

Mastering Cyber Security

Door de implementatie van de nieuwste ICT-oplossingen en een cultuur waarin alles online plaatsvindt, worden organisaties steeds kwetsbaarder voor cyberaanvallen en datalekken. Daarnaast vraagt wet- en regelgeving steeds meer van organisaties. Een op de organisatiestrategie afgestemd cybersecuritybeleid is complex, maar een basisvoorwaarde voor de digitale infrastructuur en daarmee de continuïteit van de bedrijfsvoering. Om organisaties weerbaar te houden, maken wij risico’s en maatregelen inzichtelijk.

Legian werkt gestructureerd volgens een aantal bouwblokken. Deze blokken zijn de gekaderde domeinen voor onze diensten, voor nu en de toekomst.

Diensten

Binnen onze vakgroep Cyber Security kennen wij de volgende diensten. Diensten waarvan Legian alle kennis en ervaring in huis heeft om ze volledig en naar wens uit te kunnen voeren.

Security Awareness Programma

Privacy Assessment

Implementatie ISO27001​

IT Risk Assessment

OT Security Assessment

OT Risk Assessment

IT Security Basics​

Cloud Security​

Projects

Bekijk hieronder een aantal door ons gerealiseerde projecten en ontdek aan de hand van deze voorbeelden wat wij ook voor u kunnen betekenen. Nu en in de toekomst.

Blog

Volg de ontwikkelingen op het gebied van ICT infrastructuur, ICT beheer en cyber security. Inzichten van experts, artikelen door specialisten en interessante verhalen.

Persbericht 26 juli 2021

Legian breidt haar portfolio uit Onlangs lanceerde Legian met haar nieuwe website tevens het vernieuwde portfolio. Naast detachering wordt met resultaatgerichte adviesprojecten een belangrijke invulling gegeven aan de toenemende klantvraag.

Persbericht 11 mei 2021

Auteur: Redactie Datum: 11-05-2021 Uit de dagelijkse krantenkoppen blijkt hoe kwetsbaar een organisatie is als het om cybercrime gaat. Je leest en hoort er genoeg over in de media. Een

Persbericht 21 april 2021

Auteur: Redactie Datum: 21-04-2021 Legian Consultancy & Network Services gaat deelnemen in het partnernetwerk van Nenova IT. Met deze stap wordt het partnernetwerk (ecosysteem) van Nenova verder uitgebreid met een