Skip to content

Cloud Readiness Assesment

14 January 2022

Steeds meer organisaties willen beginnen aan een reis naar de Cloud. De keuze is vaak gebaseerd op kostenefficiëntie en vanwege de voordelen van innovatieve Cloud services die Cloud providers aanbieden. Clouddiensten bieden veel mogelijkheden, maar er zijn ook consequenties.

Een transitie naar de Cloud van een bestaande IT-inrichting heeft een grote impact op de IT-organisatie. Om dit proces te optimaliseren helpt het om te weten waar je nu staat als organisatie en waar je naar toe wilt. Een Cloud Readiness Assessment biedt hier uitkomst.

Reis naar de Cloud

Als partner geven wij organisaties een compleet beeld van alle relevante aspecten die nodig zijn voor een succesvolle transitie. Om te weten waar je naar toe wilt gaan als organisatie, moet je ook weten waar je nu staat. Dit doen wij met behulp van onze dienst: Cloud Readiness Assessment.

Inzicht en impact

Onze Cloud Readiness Assessment geeft organisaties een uitgebreid inzicht in de impact op hun IT architectuur en beheerorganisatie bij de overwegingen voor een transitie naar de Cloud. Maar is ook bedoelt voor organisatie die de eerste stappen hebben gezet en willen weten of ze op de goede weg zijn. Dit stelt je in staat om de volgende stappen te zetten en de transitie tot een succes te maken of succesvol af te ronden.

Assesment

Tijdens het assessment wordt de bestaande IT-omgeving van de organisatie onderzocht. Op basis van de huidige situatie en de business case van de organisatie, wordt de impact van een gehele of gedeeltelijke transitie naar de Cloud onderzocht, in kaart gebracht en gerapporteerd (bevindingen & aanbevelingen).

Wil je meer weten of onze dienst wat voor jou kan betekenen? Neem contact op via jouw accountmanager bij Legian of stuur een e-mail naar info@legian.nl voor meer informatie.

Neem gerust contact met ons op

Meer weten over onze diensten of op zoek naar advies? Of geïnteresseerd in een baan bij Legian? We helpen je graag bij het realiseren van je doelstellingen en het behalen van gewenste resultaten.

Bekijk ook

24 April 2024

ISO27001:2022, voldoen aan de nieuwe norm vóór 1 november 2025

13 February 2024

Legian in de media: All the Cyber Ladies met Nandenie Moenielal

19 January 2024

Legian in de media: Haagse ict-expert ontwikkelt escape room-achtige game om cybercriminaliteit tegen te gaan

Op basis van de ingevulde wensen, nemen wij contact met je op om de aanvraag compleet te maken.